Falownik Schneider Altivar Process ATV930 - ATV930D30N4 z modułem hamowania do sterowania silnikami elektrycznymi w różnych aplikacjach przemysłowych, umożliwiają precyzyjną kontrolę prędkości i momentu silnika, co bezpośrednio przekłada się na optymalną, wydajną pracę maszyn i procesów przemysłowych.
Z modułem hamowania, interfejs Ethernet IP/ Modbus TCP/ Modbus, Moc 30kW, 380 - 480V, IP21, montaż natynkowy, waga 28 kg
Zyskaj dodatkowe 2% rabatu wybierając przelew jako formę płatności
Kupuj bezpiecznie
Opis
Falowniki Schneider Altivar Process ATV900 zaprojektowane, aby wspierać konstruktorów maszyn (OEM), integratorów systemów i właścicieli procesów przemysłowych.
Zaawansowane rozwiązania falownika ATV930 - ATV930D30N4 z modułem hamowania do sterowania silnikami elektrycznymi w różnych aplikacjach przemysłowych, umożliwiają precyzyjną kontrolę prędkości i momentu silnika, co bezpośrednio przekłada się na optymalną, wydajną pracę maszyn i procesów przemysłowych. W nowej generacji Altivar Process oferuje szeroki zakres możliwości i zintegrowanych funkcji:
Podział obciążenia master-slave
Wysoka precyzja kontroli momentu obrotowego
Wbudowany podwójny port Ethernet
WebServer — DHCP ze zintegrowaną siecią EtherNet
Adaptacyjne sterowanie wektorowe kaskadowe – ACVC
Nowa generacja serii Altivar Process jest łatwa w użyciu i oferuje spójne użytkowanie, funkcjonalność i wydajność dzięki usługom konwerterów, posiada również funkcje monitorowania i diagnostyki, które umożliwiają wykrywanie i reagowanie na potencjalne problemy, takie jak przeciążenia, przepięcia, przegrzanie silnika. Dzięki temu można minimalizować ryzyko awarii i przedłużać żywotność silników. Rodzina przemienników częstotliwości Altivar Process opracowanych przez firmę Schneider Electric oferuje wspólną platformę napięciową od 0,75 kW do 2600 kW ze wszystkimi wartościami napięcia.
Przemienniki częstotliwości Altivar Process zostały zaprojektowane z rozwiązaniami IIOT, aby poprawiać wydajność procesów poprzez udostępnianie kompleksowych informacji i konwergencji technologii operacyjnych. Przetwornice oferują inteligentny, sieciowy dysk obsługujący technologię EcoStruxure z wbudowanymi rozwiązaniami IIOT do gromadzenia danych i udostępniania informacji.
30 kW
380 V
480 V
61,5A
2 kHz
16kHz
0,1Hz
599Hz
50Hz
60Hz
24 V prądu stałego
Tranzystor przekaźnikowy
0 do 10 V 0 do 20 mA
0 do 10 V 0 do 20 mA
5 A przy 250 V AC
EtherNet/IP MODBUS MODBUS TCP
IP21
3
Altivar 900
montaż naścienny
zacisk śrubowy
-15 °C
50 °C
226 mm
673 mm
274 mm
Specyfikacja
OEM24 nie jest autoryzowanym dystrybutorem producenta.
Najczęściej zadawane pytania
Jak mogę sprawdzić dostępność produktu?-+
Dostępność produktów można sprawdzić na stronie każdego artykułu.
Jeśli produkt jest dostępny w magazynie, możliwe będzie dodanie go do koszyka.
Jeśli aktualny stan magazynowy jest niższy niż wymagany dla Twojego zamówienia, skontaktuj się z nami telefonicznie lub przez formularz kontaktowy.
Możemy dodatkowo zweryfikować stany magazynowe oraz zaproponować alternatywne rozwiązania.
Jak otrzymać wycenę produktów ”na zamówienie”?-+
W celu uzyskania wyceny tych produktów wyślij szybki formularz lub skontaktuj się z nami.
Nasz zespół przygotuje ofertę cenowo-terminową w najkrótszym możliwym czasie.
Jaki jest czas realizacji zamówienia?-+
Czas realizacji zamówienia zależy od dostępności produktu lub wybranej metody dostawy.
Szczegółowe informacje podane są na stronie produktu oraz w trakcie finalizacji zamówienia.
Czy oferujecie gwarancję na sprzedawane produkty?-+
Tak, wszystkie produkty objęte są gwarancją producenta.
Szczegóły dotyczące okresu gwarancyjnego znajdują się w opisie produktu lub można je uzyskać, kontaktując się z naszym działem obsługi klienta.